Arrangementen

 

 

BBQ arrangement

U wordt ontvangen op onze locatie op de Gasfabriek 3 bij wielercafé Cyklist en ontvangt koffie/thee en iets lekkers. U vertrekt met de fiets/tandem en rijdt vervolgens een mooie route door de Brabantse natuur.
Bij terugkomst kunt U genieten van een heerlijke barbecue, deze bevat 3 verschillende soorten vlees, huisgemaakte aardappelsalade, mozzarella/tomatensalade, een groene salade en diverse sausjes, stokbrood en kruidenboter. De drankjes dienen na afloop te worden afgerekend bij het wielercafé Cyklist.

Vanaf 15 personen.

Mountainbike adventure

tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden op een ATB en krijgt iedere deelnemer 1 mountainbike. Tijdens de gehele route gaat er een ervaren gids mee, die vanaf de start locatie tot de eind locatie mee zal rijden. Informatie en het boeken van dit arrangement https://relactive-events.nl/mountainbike-adventure/

Street Art Tour

Geniet van de stad Eindhoven en al het moois dat Eindhoven te bieden heeft op het gebied van graffiti en Street Art. Ontdek urban Eindhoven tijdens deze 3 uur durende tour. Deze tour is een samenwerking van City Tours Eindhoven en Can Gallery. Informatie en het boeken van dit arrangement: https://citytourseindhoven.com/individuele-street-art-tour-eindhoven/

Tour de Cartier

Gezellig met de fiets of tandem door de bossen, en onderweg spelletjes doen.

Tour de Cartier is een mooie fietsroute (28 km) over heiden en in bossen en betreft een dagvullend fiets- en spelprogramma, waarbij u verschillende horecagelegenheden aandoet. U begint dit arrangement met koffie en wat lekkers. Via een routebeschrijving maakt u een tocht over de Cartier-heide en door een mooi en bosrijk gebied. Tussendoor legt u aan bij een drietal horecagelegenheden, waar een spel voor u klaarstaat. De winnaar van het eerste spel krijgt de leiderstrui aan. Hij of zij dient deze trui te behouden gedurende de andere spelen. Anders gaat de trui naar de volgende winnaar.

Dit arrangement is inclusief:

  • Fiets of tandem
  • Koffie met wat lekkers
  • Bij iedere horecagelegenheid één consumptie (in totaal 3 consumpties)
  • Fietsroute en scorelijst
  • 1 leiderstrui per groep
  • Prijsje voor de uiteindelijke winnaar

De prijs van dit arrangement bedraagt:
€ 39,95 per persoon

Het arrangement duurt circa 6,5 uur en is te boeken vanaf 10 personen.

De start en terugkomst is bij de Kaasboerin in Postel, in overleg kan er ook op een andere locatie gestart worden.

Deze sportieve uitstap is af te sluiten met een heerlijke barbecue bij de Kaasboerin. Informeer naar de mogelijkheden.

Picknick arrangement

U wordt ontvangen op onze locatie op de Gasfabriek 3 en ontvangt bij wielercafé Cyklist koffie/thee en iets lekkers. U vertrekt met de fiets/tandem en rijdt vervolgens over de heide. Onderweg zijn er tal van mogelijkheden om gezellig neer te strijken en te genieten van al het lekkers uit de uitgebreide picknickmand.

High Tea

Fietsen door het mooie Brabantse landschap in combinatie met een heerlijke high tea bij Good Food Republic

U begint met koffie/thee bij Cyklist, daarna gaat u op de fiets/tandem met een routebeschrijving door het mooie landschap fietsen. Bij terugkomst wordt de heerlijke High Tea geserveerd bij Good Food Repulic.
De high tea is ook te bestellen in een vegan variant. 

High tea (vanaf 4 personen)

Deze high tea bestaat uit:
2 hartige biologische broodjes, huisgemaakte muffin, huisgemaakte lavendel-cocos fudge, macaron, brownie, salade, soepje en onbeperkt thee, keuze uit 6 smaken.

Dit arrangement is inclusief:

  • Fiets of tandem
  • Koffie/thee 
  • Een heerlijke high tea
  • Mooie fietsroute ( 37 of 45 km) eenvoudig te verlengen of in te korten.

De prijs van dit arrangement bedraagt:
€ 44,50 per persoon

Het arrangement duurt circa 6 uur en is te boeken vanaf 6 personen.

Fietstour Eindhoven

onder leiding van een ervaren VVV gids ontdek je per fiets de veelzijdigheid van deze moderne en ‘op het oog’ jonge stad!  Informatie en het boeken van dit arrangement https://www.thisiseindhoven.com/nl/zien-en-doen/tours/hotspot-fietstour

Tweewieler fun tocht

de unieke Fiets Fun Tocht Eindhoven vol plezier die je met de fiets of tandem in je eigen omgeving kunt rijden. De tocht is circa 20 kilometer lang en inclusief de 50 opdrachten (maar zonder extra stops) in 2 uur te fietsen (met snorfiets mogelijk iets sneller).
Gegarandeerd dus 2 tot 3 uur FUN.Informatie en het boeken van dit arrangement https://funtochten.nl/p/fiets-fun-tocht-eindhoven/